καλέστε μας στο 2531022500

Home » Επισκευή

Επισκευή

Επισκευή Υπολογιστών

Είναι ο υπολογιστής σας “άρρωστος με ιούς malware, spyware,trojans,worms ή άλλες απειλές ; Σέρνεται και λειτουργεί πολύ αργά;

Λοιπόν, τώρα δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με έναν προβληματικό υπολογιστή. Μπορούμε να επαναφέρουμε τον υπολογιστή σας στην αρχική του δόξα (ή και καλύτερα)

Τι κάνουμε :

Αφαιρούμε όλους τους ιούς, trojans και worms

Αφαιρούμε όλα τα spyware και adware

Εγκαθιστούμε όλες τις κρίσιμες ενημερώσεις για το λειτουργικό σας σύστημα

Ρυθμίζουμε ξανά το σύστημα σας ώστε να λειτουργεί πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

Διάγνωση τυχόν προβλημάτων υλικού

Εγκαταστήστε antivirus και anti-spyware λογισμικό που να λειτουργεί πραγματικά!

Θα προβούμε σε συστάσεις υλικού και λογισμικού για τη βελτίωση του συστήματός σας για τις ιδιαίτερες ανάγκες του υπολογιστή σας

Δικτύωση

Εάν οι υπολογιστές στο γραφείο σας, τις επιχειρήσεων, ή στο σπίτι σας δεν είναι σε ένα τοπικό δίκτυο (LAN), ίσως να μην έχετε πλήρη αξιοποίηση των υπολογιστών σας και των πόρων τους (εκτυπωτές, σκληρό δίσκο, κλπ).Με ένα LAN, ένας εκτυπωτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους στο δίκτυο. Τα αρχεία δεδομένων μπορούν να μοιραστούν μεταξύ των δικτυωμένων υπολογιστών.

Είναι οι υπολογιστές σας σε διαφορετικά δωμάτια; Κανένα πρόβλημα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ασύρματο δίκτυο, όταν η χρήση των καλωδίων δεν είναι εφικτή ή είναι αδύνατη.

Ανάκτηση δεδομένων

Έχει ο υπολογιστή σας κρασάρει και μαζί έχετε χάσει όλα τα πολύτιμα δεδομένα σας; Αναντικατάστατες φωτογραφίες, έγγραφα, μουσική, βίντεο και πολλά άλλα μπορούν να διασωθούν, αφήνοντας σε μας την απόπειρα ανάκτησης δεδομένων από μια ποικιλία μέσων αποθήκευσης. Laptop και desktop σκληρούς δίσκους, μονάδες flash USB, ακόμα και κάρτες μνήμης της φωτογραφικής μηχανής. Χρησιμοποιούμε ισχυρά εργαλεία και τεχνικές ικανές για την ανάσυρση δεδομένων από κατεστραμμένα δίσκους ανάκτησης δεδομένων.

Συστήματα Επιτήρησης

Μπορείτε να παρακολουθείτε την κατοικία σας ή την επιχείρηση σας από οπουδήποτε είτε από το υπολογιστή σας είτε από το κινητό σας Είμαστε ειδικοί στη ψηφιακή εγκατάσταση δικτυακών καμερών ημέρας/νύχτας που προσφέρουν υψηλής ποιότητας βίντεο για απομακρυσμένη παρακολούθηση στην φορητή συσκευή σας. Ανάλογα με την ip camera που θα τοποθετήσετε, θα έχετε καθαρές εικόνες ακόμα και στο σκοτάδι, για να σας παρέχει ιδανική επιλογή 24ώρης παρακολούθησης. Διατίθεται επίσης και ενσωματωμένη τεχνολογία αίσθησης ήχου και κίνησης που εντοπίζει κίνηση ή αλλαγή στο περιβάλλον της κάμερας, που ενεργοποιεί αυτόματη αποστολή προειδοποιητικού email.