καλέστε μας στο 2531022500

Home » Ταμειακές Μηχανές

Ταμειακές Μηχανές

ταμειακές μηχανές

Ελάτε στο pc100 για να σας δώσουμε μια γρήγορη και αποτελεσματική ταμειακή μηχανή που θα κάνει τη δουλειά της σωστά. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα εμπορικών ταμειακών μηχανών της Datecs που είμαστε σίγουροι ότι θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας.

Τι να προσέξετε πριν την αγορά της Ταμειακής μηχανής.

Για να είστε έτοιμοι για τη σωστή αγορά της ταμειακής για την επιχείρησή σας, ισχύει και εδώ ο κανόνας της αγοράς…ότι πληρώνεις παίρνεις. Συνεπώς, επειδή θέλουμε να είστε ενημερωμένοι, θέλουμε να πάρετε το καλύτερο, στην καλύτερη τιμή.

Προτού προβείτε στην τελική αγορά της Ταμειακής μηχανής να έχετε στο νου σας τα εξής:

  1. To είδος της επιχείρησης σας, την επαγγελματική σας δραστηριότητα δηλαδή
  2. Η νέας σας ταμειακή μηχανή να είναι με σύνδεση οn line taxis
  3. Πόσα τμήματα/κατηγορίες/είδη έχει
  4. Την χαρτοταινία που θα χρησιμοποιείται
  5. Το Πληκτρολόγιο – Οθόνη
  6. Την μπαταρία της όσον αφορά το ζήτημα της φορητότητας
  7. Την ημερομηνία λήξης της ταμειακής

Ας αναλύσουμε τι εννοούμε.

1ον) Το είδος της επιχείρησης και ο ημερήσιος όγκος αριθμών αποδείξεων θα σας οδηγήσει στην επιλογή κατηγορίας που ακολουθούν

μικρός αριθμός αποδείξεων; μικρή και φθηνή ταμειακή

μεσαίος ; μεσαία επώνυμη και στιβαρή κατασκευή,

μεγάλος; πολλές πωλήσεις; μεγάλη αυξημένων δυνατοτήτων ταμειακή μηχανή datecs.

 

2ον) Η ημερομηνία έγκρισης από το υπουργείο πρέπει να είναι μετά τις 17/12/2013 εάν θέλετε νέα ταμειακή μηχανή με σύνδεση on line taxis, υπάρχει σχετικό ταμπελάκι πάνω στη μηχανή. Ο εύκολος χειρισμός βασικός παράγοντας, δοκιμάστε το μενού λειτουργιών, κόψτε απόδειξη, ακυρώστε προηγούμενη καταχώρηση,
αλλάξτε χαρτοταινία, δείτε πως βγαίνει Ζ (συγκεντρωτική απόδειξη πωλήσεων) στο τέλος της ημέρας.

 

3ον) Τα τμήματα (κατηγορίες προιόντων) στις φθηνές ταμειακές μηχανές που είναι εμφανή μπορεί να είναι μόνο 3 η 5 κι αν σας καλύπτουν σήμερα αύριο; Επίσης εάν σκέφτεστε πώληση με barcode scanner χωρίς Η/Υ οι μνήμες για είδη ξεκινούν από 200 σε πολλές ταμειακές έως 20.000 είδη.

4ον) Σήμερα οι χαρτοταινίες των ταμειακών μηχανών υπάρχουν σε πολλές διαστάσεις ενδεικτικά όπως 28 χ 30, 37 χ 50, 38 χ 70, 44 χ 50, 57 χ 50, 57 χ 70, Datecs ctr 410 (57 x 70), ο πρώτος αριθμός δηλώνει το πλάτος που τυπώνεται και ο δεύτερος είναι η διάμετρος του γεμίσματος που σημαίνει όσο μεγαλύτερη τόσο περισσότερες αποδείξεις θα εκδώσουμε χωρίς να αλλάζουμε συνέχεια χαρτοταινία.

tameiakes_mixanes05

5ον) Πρέπει να επιλέξουμε με ιδιαίτερη προσοχή το πληκτρολόγιο ανάμεσα σε πολλές μορφές, πλαστικά, αδιάβροχα, αφής,cherry, και μηχανικά γιατί αυτό θα δέχεται τα περισσότερα χτυπήματα καθημερινά. Ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του χώρου, υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουμε ταμειακή με μεγάλη γραμματοσειρά όπως είναι η datecs ctr100.

 

6ον) Οι ταμειακές για χρήση σε υπαίθριο χώρο πώλησης πρέπει να έχουν άδεια φορητής (το γράφει στο ταμπελάκι) και όχι απλά με μπαταρία που λειτουργεί σε περίπτωση διακοπής ρεύματος στα καταστήματα και είναι προαιρετική. (αυξάνει το κόστος)

 

7ον) Οι ταμειακές μηχανές έχουν ημερομηνία λήξης και την ορίζει ο συνολικός αριθμός Ζ που μπορεί να αποθηκευτή στη φορολογική μνήμη και διαφέρει ανά εταιρεία από 1750 Ζ ΕΩΣ 2000 Ζ

 

 

Ελάτε να τα πούμε, να δούμε διαφορές και να βρούμε μαζί την καλύτερη και οικονομικότερη λύση σε σχέση ποιότητας, αξιοπιστίας και τιμής...