καλέστε μας στο 2531022500

Home » Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες-Τι κάνουμε

Είμαστε ειδικοί στην επισκευή όλων των Η/Υ καθώς και των Tablet και smartphones

Ενδεικτικά μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε

Χρονισμός συστήματος Η/Υ

Θυμηθείτε πόσο γρήγορα “έτρεχε” ο υπολογιστή σας όταν ήταν καινούργιος; Τώρα πως εκτελεί τις λειτουργίες του; Μήπως ο υπολογιστής σας κάνει ώρα να πάρει μπροστά κατά την εκκίνηση; Είστε απογοητευμένοι με το πόσο καιρό παίρνει για να ξεκινήσει τα προγράμματα του; Οι ιστοσελίδες παίρνουν πάρα πολύ ώρα για να ανοίξουν; Αυτά είναι συμπτώματα πως ο υπολογιστής σας χρειάζεται χρονισμό συστήματος. Τι πιο ενοχλητικό από έναν αργό υπολογιστή !!!

Διαγραφή Virus / Malware  

Έχει ο υπολογιστής σας μολυνθεί από έναν ιό ή κακόβουλο λογισμικό; Μήπως κάνει επανεκκίνηση ή κολλάει απροσδόκητα; Χρησιμοποιούμαι την τελευταία τεχνολογία για να αφαιρέσουμε τους ιούς και τις μολύνσεις από τον υπολογιστή σας.

Χρησιμοποιούμε πολλαπλές σαρωτές, με διαφορετικά χαρακτηριστικά σάρωσης, οι οποίοι θα σας δώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Η διαδικασία αφαίρεσης των ιών θα πρέπει να είναι εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη. Θα πρέπει να καλύπτει κάθε πτυχή του λειτουργικού συστήματος των Windows ακολουθώντας ένα σύνολο πρωτοκόλλων απομάκρυνσης ιών. Μόνο έτσι ο πελάτης εξαιρετικά ευχάριστη θέση να πάρει πίσω έναν καθαρό υπολογιστή.